Кафе «Афтернун» на Подолі від команди First Point
Кафе «Афтернун» від команди First Point (Юрій Бездітний і Вероніка й Ольга Кустенки) запрацювало в тестовому режимі на Подолі, напроти «Самосаду».
«Буде їжа, напої й, звісно, кайфова кава, а в майбутньому – продукти від місцевих фермерів», – розповідає The Village Україна співзасновник First Point Юрій Бездітний.
У меню кава й кавові напої, чай, десерти від пекарні «Пате» й Air And Day, хліб від «Спельти» й безалкогольне пиво.
За кухню відповідає шеф-кухар Микита Некіш, незабаром мають запустити сніданки.
З меню:
Еспресо – 55 грн
Допіо – 60 грн
Фільтр – 65 грн
Лате – 65 грн
Раф – 75 грн
Чай – 75 грн
Какао – 75 грн
Матча – 85 грн
Флет-вайт – 75 грн
Колд-брю – 85 грн
Фреш – 85 грн
Масала – 95 грн
«Афтернун» має 20 посадкових місць, також біля фасаду облаштують літній майданчик.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Благодійна піца, китайський чай і шаурма: 25 закладів, які відкрили в Києві у квітні.
Читайте «Нормальні новини» в телеграмі
обкладинка й фото: «Афтернун»