Кафе «Афтернун» від команди First Point (Юрій Бездітний і Вероніка й Ольга Кустенки) запрацювало в тестовому режимі на Подолі, напроти «Самосаду».

«Буде їжа, напої й, звісно, кайфова кава, а в майбутньому – продукти від місцевих фермерів», – розповідає The Village Україна співзасновник First Point Юрій Бездітний.

У меню кава й кавові напої, чай, десерти від пекарні «Пате» й Air And Day, хліб від «Спельти» й безалкогольне пиво.

За кухню відповідає шеф-кухар Микита Некіш, незабаром мають запустити сніданки.

З меню:

Еспресо – 55 грн

Допіо – 60 грн

Фільтр – 65 грн

Лате – 65 грн

Раф – 75 грн

Чай – 75 грн

Какао – 75 грн

Матча – 85 грн

Флет-вайт – 75 грн

Колд-брю – 85 грн

Фреш – 85 грн

Масала – 95 грн

«Афтернун» має 20 посадкових місць, також біля фасаду облаштують літній майданчик.


Коли

09:00–20:00

Де

вулиця Волоська, 18/17


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Благодійна піца, китайський чай і шаурма: 25 закладів, які відкрили в Києві у квітні.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: «Афтернун»