Ресторан-кондитерська «Крендель» на Володимирській
Ресторан-кондитерську «Крендель» відкрили на вулиці Володимирській. Раніше в цьому приміщенні працювали заклади Perfetto, Limonade і «Містер Снек».
Найближчим часом харківська мережа відкриє ще два заклади в центрі Києва, на вулиці Хрещатик і Шота Руставелі, додали в команді в коментарі The Village Україна.
У закладі великий вибір сніданків, «Інстасуп» із фіолетової капусти, рибні, мʼясні й веганські страви, а також десерти «з дитинства міленіалів, але зрозумілі для зумерів».
З меню:
Омлет – 145 грн
Сирники з маскарпоне й сезонними ягодами – 200 грн
Вівсянка з білими грибами – 140 грн
Американський сніданок – 175 грн
Попкорн із морепродуктами – 245 грн
Салат із баклажаном – 185 грн
Цезар із курячим стегном – 210 грн
Салат із ростбіфом – 350 грн
Борщ зі свинячим ребром – 250 грн
Фермерська вирізка – 295 грн
Дорадо з кіноа – 325 грн
Лосось із пюре з зеленого горошку – 350 грн
Удон із телятиною – 275 грн
У «Кренделі» кажуть, що лояльні до критики, а кожен клієнт може внести корективи у всі десерти, випічку й страви закладу.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
«Крендель» – це харківська мережа кондитерських, перший заклад якої в Києві відкрили на вулиці Володимирській.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
обкладинка й фото: «Крендель»