У ресторані Beef відкрили корнер із шаурмою Nunu
Корнер Nunu з авторською шаурмою від Юрія Нікітюка (колишній шеф Wine Love, співзасновник Once Upon A Time) відкрили в приміщенні мʼясного ресторану Beef.
Пропонують скуштувати три види шаурми (з куркою, свининою і яловичиною), бабагануш із лимонним джемом, мухаммару, хумус і мезе. Серед напоїв – айран, фільтр і травʼяний чай.
Віконце видачі Nunu розташоване прямо біля входу в Beef, посадкові місця для відвідувачів є й у залі ресторану.
З меню:
Шаурма з куркою – 149 грн
Шаурма зі свининою – 149 грн
Шаурма з яловичиною – 170 грн
Шаурма з подвійною куркою тікі масала – 179 грн
Йогурт з горіховою тхіною – 120 грн
Бабагануш із лимонним джемом – 120 грн
Мухаммара – 120 грн
Зелене мезе з трюфельною олією – 120 грн
Хумус – 120 грн
Огірки з соусом понзу – 90 грн
Айран – 30 грн
Фільтр – 40 грн
Травʼяний чай – 60 грн
Шаурму в Nunu роблять із томленого мʼяса, яке готується 10 годин, мʼякого лаваша власного приготування. Замість класичних соусів додають овочеву сальсу, горіхову тхіну й кінзу.
«Ми заморочуємося над шаурмою не менше, ніж інші шефи над екстравишуканими стравами. Жодних стереотипів чи правил. Головна орієнтація на якісні інгредієнти й смак, після якого захочеться приходити знову», – каже шеф-кухар і засновник Nunu Юрій Нікітюк.
У Nunu вважають, що невдовзі шаурма зможе стати повноцінною класикою в ресторанних меню разом із піцою, суші й бургерами.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Nunu в ресторані Beef – це третій дайнер Юрія Нікітюка. Першу локацію на Позняках відкрили в серпні 2022-го, а другу точку Nunu – в березні 2023-го на Центральному вокзалі, у приміщенні кавʼярні One Love Coffee.
Шаурма на вокзалі, у колишній трамвайній і від мережі магазинів м’яса: ось 20 нових закладів із шаурмою в Києві.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
обкладинка й фото: Nunu