«Вогень кебаб» із різними видами мʼяса й фалафелем у Львові
Заклад «Вогень кебаб» із різними видами мʼяса та фалафелем запрацював у Львові.
У закладі подають кебаби, приготовані на відкритому вогні, кебаб-бокси з різними видами мʼяса й фалафелем, хумус, батат.
Серед напоїв подають айран, комбучу, каву й пиво. На фільтр-каву діє безліміт щодня, до 13:00.
З меню:
Кебаб із куркою – 99 грн
Кебаб зі свининою – 109 грн
Кебаб із фалафелем – 129 грн
Кебаб із тигровими креветками – 199 грн
Кебаб-бокс із куркою – 109 грн
Хумус із фалафелем – 129 грн
Хумус із креветкою – 199 грн
Хумус-бокс зі свининою – 159 грн
Цезар із куркою й беконом – 109 грн
Батат фрі – 99 грн
Сирні кульки – 119 грн
Еспресо – 35 грн
Капучино – 45 грн
Айран – 40 грн
Комбуча – 79 грн
Для приготування кебаба на відкритому вогні обладнали спеціальний гриль. Лаваш для страв також готують прямо в закладі.
Кебаб у лаваші пропонують скуштувати з одним із чотирьох рівнів гостроти.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Шаурма на вокзалі, у колишній трамвайній і від мережі магазинів мʼяса: 20 нових закладів із шаурмою, які відкрили в Києві.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
обкладинка й фото: «Вогень кебаб»