Український ресторан Veselka відкриє ще два нові заклади в Нью-Йорку
Український ресторан Veselka відкриє ще два нові заклади, пише New York Post. Veselka також планують відкрити у Вільямсбурзі й у форматі кіоску на вокзалі Grand Central.

«Мій персонал дуже мотивований. Я не зміг би цього зробити без їхньої наполегливої праці. Близько 50% персоналу – українці», – сказав власник закладу Джейсон Бірчард.
За словами Бірчарда, він веде переговори про відкриття приміщення площею 5000 квадратних футів у Вільямсбурзі. Заклад із більшою кухнею планують відкрити до кінця 2023 року.

Прибудова на вокзалі Grand Central, яку також планують відкрити пізніше у 2023 році, буде схожа на кіоск Veselka Lower East Side, який запустили у 2018 році. Після запуску локації у Вільямсбурзі заклад East Village, який відкрили в 1954 році, закриється на ремонтні роботи, зокрема, на розширення кухні.
Ще одна річ, яку сподіваються відновити, – це цілодобовий графік роботи, який змінили під час пандемії.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Ресторан Veselka майже 70 років працює в East Village, Нью-Йорк. Його заснували українці в 1954 році, Володимир й Ольга Дармохвали. Це досі сімейний бізнес, яким керує їхній зять – Джейсон Бірчард. У ресторані готують борщ, вареники й інші українські страви.
Читайте «Нормальні новини» в телеграмі