Кафе «Зустріч» від власників Mimosa Brooklyn Pizza на Бессарабці
Кафе «Зустріч» почало роботу на Бессарабському проїзді напроти Бессарабського ринку. Це новий заклад рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна (Mimosa Brooklyn Pizza, «Чайка» та «Автостанція»).
«Мої перші найсильніші гастрономічні враження – це вареники з лівером у старій вареничній в Чернігові, я постійно мріяв, щоб тато мене на них повів, – коментує The Village Україна Сухомлин. – У цьому форматі ми вирішили поєднати вареники з бургерами і Negroni – це дивно, несподівано, але водночас це все дуже комфортно на кожен день. В цьому і є сутність Бессарабки, яка завжди поєднує, здавалося б, непоєднувані речі. Ціни в меню супердоступні».
За кухню відповідає шеф-кухар Mimosa Brooklyn Pizza Артем Баклицький. «Артем порозважався і з варениками, і з бургерами, – додає Сухомлин. – з однієї сторони все просто, але є багато цікавих задумів шефа». Булочки для бургерів випікають власноруч у пекарні Mimosa Bakery.
За коктейльну карту з акцентом на Negroni та варіації класичного коктейлю відповідає бар-менеджер Андрій Петрусь.
Відкрили формат у приміщенні, де раніше працювали Mimosa Burger і Bro Market. До оновлення в 2019 році це були приміщення кафе «Чашка» та магазину Ferrari.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
У 2022 році Mimosa Brooklyn Pizza відкрили також у Черкасах.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.