Ресторан «Корнер бар 61/11» на Володимирській
Ресторан «Корнер бар 61/11» запрацював на Володимирській, неподалік від червоного корпусу КНУ.

У меню – страви італійської кухні (піца, паста, равіолі), супи й фірмовий борщ від шеф-кухаря, закуски, десерти, а також алкогольні й безалкогольні напої.
З меню:
Скрембл із копченим лососем – 160 грн
Борщ – 210 грн
Грибний крем-суп – 180 грн
Карбонара – 180 грн
Тартар із лосося й авокадо – 240 грн
Цезар – 230 грн
Каре з телятини з кавовим соусом – 350 грн
Рібай – 490 грн
Овочі-гриль з соусом песто – 150 грн
Еспресо – 55 грн
Капучино – 70 грн


У «Корнер барі 61/11» є лаунж-зони з кальянами, VIP-кімнати й зони, вільні від куріння.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Ось 10 закладів, які відкрили в Києві в лютому 2023-го. Раніше ми розповідали про відкриття січня й 2022 року.
Читайте «Нормальні новини» в телеграмі