Red Ice Bar з посудом із льоду на Подолі
Red Ice Bar відкрили на Набережно-Хрещатицькій поблизу Поштової площі.

«Основна концепція закладу – це лід. Він усюди. Ми подаємо алкоголь у льодяних чарках, а їжу – у льодяних тарілках. А на столах стоять заморожені квіти», – описують власники закладу.




У закладі готують страви з мʼяса й морепродуктів: холодні закуски, супи, основні страви. Є також гриль-меню, десерти й коктейльне меню.
у меню:
Карпачо з восьминога – 435 грн
Карпачо з вʼяленої качки з печеним яблуком – 170 грн
Салат з печеними овочами й копченою перепілкою – 250 грн
Фондю – 200 грн
Томатний суп із фрикадельками – 220 грн
Хвіст морського вовка з рисом і грибами – 390 грн
Восьминіг із духмяною картоплею – 450 грн
Груша у вині з фісташками – 190 грн

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.