Ресторан Porto Maltese на бульварі Лесі Українки
Ресторан середземноморської кухні Porto Maltese Restaurant запрацював на бульварі Лесі Українки.
Як пояснюють власники, ідея закладу полягала в тому, щоби створити атмосферу середземноморського містечка в «діловому центрі столиці».
У меню різні види молюсків і риби, зокрема морський язик, барабулька, крила ската, восьминіг.
Гості можуть самі вибрати, як саме їх приготувати: зробити соте, суп, на грилі або ж «по-домашньому в солі». За процесом приготування можна спостерігати завдяки відкритій кухні.
Крім того, можна скуштувати страви з мʼяса, солодкі десерти, свіжоспечений хліб або спробувати напої. Заклад має велику алкогольну карту, а до кожного замовлення сомельє заклади може допомогти вибрати вино.
З меню:
Гуакамоле зі стружкою з тунця – 340 грн
Карпачо з сібаса і лосося – 385 грн
Тартар із тунця – 470 грн
Брускети з томатами й базиліком – 155 грн
Цезар – 310 грн
Запечений камамбер із трюфельним медом – 315 грн
Паелья – 895 грн
Устриці «Спесіаль №2» – 185 грн
Мінестроне – 180 грн
Восьминіг – 720 грн
Крило ската – 240 грн
Стейк «Порто» – 340 грн
Цитрусовий лимонад – 175 грн
Еспресо – 65 грн
Капучино – 95 грн
Porto Maltese має дві великі зали, які поєднує зона «рибного базару» зі свіжою рибою й літня тераса.
Зали прикрасили білими декоративними вітрилами кораблів, на одній зі стін зобразили кита з «Історії тварин» Конрада фон Геснера. Одразу за цією стіною зберігають пляшки вина. Світильники стилізували під медуз.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Milk Bar, One Love й Idealist відкрили на Центральному залізничному вокзалі Києва. Розпитали, навіщо і як це працює.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
обкладинка й фото: Porto Maltese Restaurant