Ресторан узбецької кухні «Хавоканд» запрацював на вулиці Велика Житомирська в Києві.

Заклад назвали на честь міста у Ферганській області Узбекистану.

У меню узбецький плов, манти (дрібно порізане мʼясо в тісті), люля-кебаб, традиційний салат шакароб, а також чай й айран.

З меню:

Плов – 120 грн

Манти – 110 грн

Люля-кебаб із гарніром – 170 грн

Салат шакароб – 75 грн

Узбецький хліб – 35 грн

Самса – 60 грн

Шурпа – 100 грн

Лагман – 120 грн

Машхурда – 120 грн

Сік – 20 грн

Чайник чорного чаю – 45 грн

Айран – 40 грн

Заклад розташований у підвальному приміщенні. Власники також запевняють, що в ресторані завжди є світло й вода.

Раніше в цьому приміщенні працював заклад Copper Pub.


Коли

10:00–21:00 (з понеділка по пʼятницю)

11:00–21:00 (субота-неділя)

Де

м. Київ

вулиця Велика Житомирська, 15-А


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Milk Bar, One Love й Idealist відкрили на Центральному залізничному вокзалі Києва. Розпитали, навіщо і як це працює.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: Ярослав Друзюк для The Village Україна