Узбецький ресторан «Хавоканд» на Великій Житомирській
Ресторан узбецької кухні «Хавоканд» запрацював на вулиці Велика Житомирська в Києві.
Заклад назвали на честь міста у Ферганській області Узбекистану.
У меню узбецький плов, манти (дрібно порізане мʼясо в тісті), люля-кебаб, традиційний салат шакароб, а також чай й айран.
З меню:
Плов – 120 грн
Манти – 110 грн
Люля-кебаб із гарніром – 170 грн
Салат шакароб – 75 грн
Узбецький хліб – 35 грн
Самса – 60 грн
Шурпа – 100 грн
Лагман – 120 грн
Машхурда – 120 грн
Сік – 20 грн
Чайник чорного чаю – 45 грн
Айран – 40 грн
Заклад розташований у підвальному приміщенні. Власники також запевняють, що в ресторані завжди є світло й вода.
Раніше в цьому приміщенні працював заклад Copper Pub.
Коли
10:00–21:00 (з понеділка по пʼятницю)
11:00–21:00 (субота-неділя)
Де
м. Київ
вулиця Велика Житомирська, 15-А
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Milk Bar, One Love й Idealist відкрили на Центральному залізничному вокзалі Києва. Розпитали, навіщо і як це працює.
Читайте «Нормальні новини» в телеграмі
обкладинка й фото: Ярослав Друзюк для The Village Україна