Мистецький бар «Сюр» із кінопоказами й виставками біля Золотих воріт
Мистецький бар «Сюр» із щотижневими кінопоказами й виставками відкрили в центрі Києва, на вулиці Олеся Гончара.
Заклад поєднує в собі формати бару, бістро й артпростору, розповідають засновники Ксенія Гладушевська (Eye Sea Art) і В’ячеслав Фокін.
У барі є керамічні скульптури й живопис від сучасних українських митців: Романа Михайлова, Володимира Манжоса, Ніни Мурашкіної, Олександра Гребенюка, Юрія Соломко, Олега Семака, а також NFT-робіт.


«Щоб поєднати мистецтво й алкоголь, ми ввели унікальний формат Art Рairing. Наприклад, презентується одна з художніх робіт, яку можна побачити в просторі, у поєднанні з напоєм, який їй найбільш пасує», – розповідає співзасновник В'ячеслав Фокін.


У барі можна спробувати авторські коктейлі: білий Negroni й Pisco Sour, різні позиції сухого вина й портвейнів, пиво від 2085. Також готують сніданки цілий день, бургери, салати, супи, пироги, круасани й десерти. У меню є також веганські позиції: веганські бургери з рослинним м’ясом Beyond Meat і кокосові сирники.


у меню:
Еспресо – 38 грн
Фільтр-кава – 49 грн
Кокосові сирники (веганські) – 145 грн
Англійський сніданок – 165 грн
Meat бургер – 195 грн
Beyond Meat бургер (веганський) – 225 грн
Коктейлі – 120-180 грн

«Задум полягає в тому, щоб у будні в «Сюр» можна було завітати, щоб перекусити й випити пару коктейлів або келихів вина. А на вихідних зайти раніше, щоб поснідати круасаном із кавою в атмосфері, що надихає й наповнює ідеями», – кажуть засновники.
Також у закладі можна попрацювати, бо завжди є світло. Якщо попрацювати потрібно вранці, бар можуть відкрити раніше 15:00. Для цього потрібно написати сюди.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Читайте «Нормальні новини» в телеграмі