Ресторан сучасної української кухні «Товста качка» на Прорізній
Ресторан сучасної української кухні «Товста качка» відкрили на Прорізній.
Це заклад від президента асоціації шеф-кухарів України Ігоря Брагіна, його сім’ї й друзів. «У нашому ресторані переплетені традиції й майбутнє у вінок сучасної української кухні», – кажуть засновники.


Інтер’єр ресторану виконаний у сучасному стилі з елементами української символіки. На одній зі стін ресторану розмістили карту України з винних пляшок.
У «Товстій качці» готують «традиційні страви, вишукані у своїй презентації». Борщ, наприклад, подають з чорною смородиною, а рибну юшку – із чаркою горілки.


у меню:
Деруни з яловичим язиком і грибною підливкою – 138 грн
Запечений молодий сир із трюфельним морозивом – 198 грн
Борщ із чорною смородиною, квасолею й ребрами – 168 грн
Качка з печі в глазурі з ягідного квасу – 78 грн (100 г)
Вареники з качиною печінкою – 228 грн
Котлета по-київськи з качки – 268 грн

Ресторан «Товста качка» працює також на доставку.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Редакція The Village Україна розповідала про всі ресторани й кафе, які відкрили в Києві впродовж 2022 року.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.