Чайна One Tea Tree з фермерським чаєм на Рейтарській
Чайна One Tea Tree почала роботу на вулиці Рейтарській. Заклад відкрили Єгор Петрів (Banda Agency) і Мітя Мухін (First Line Group).
У чайній готують фермерський чай, який привозять із китайської провінції Юньань. Команда працює прямо з дрібними фермерами й чайними майстрами з Юньнаню.


«Ми разом ретельно обираємо матеріал для кожного з чаїв, куштуємо й коректуємо бажаний чайний профіль», – розповідає команда. Напої подають в аутентичному чайному посуді.


Меню закладу розробив бренд-шеф First Line Group («Життя чудових людей», «Італійська редакція», «Улюблений дядя») Володимир Ташаєв.
З їжі пропонують закуски, салати, каші, гарячі сандвічі з куркою, тунцем і тофу, а також десерти. З напоїв у меню є кава, а також алкоголь: пиво, натуральне вино й ігристе.


«Ми хочемо по-новому подивитися на традиції, яким тисячі років. Освіжити підхід. Поставити чай у сучасний контекст, трохи заховати всіх «драконів», церемонії й закритість. Додати дизайн, сучасну культуру й почати говорити простими словами про складні речі. А якщо вам не подобається чай, ми із задоволенням наллємо келих натурального вина або чашку V60», – кажуть засновники закладу.
З меню:
Білий чай – від 110 грн за 90 мл
Шен Пуер – від 105 грн за 90 мл
Шу Пуер – від 175 грн за 90 мл
«Цезар» – 180 грн
Спельтова каша – 160 грн
Мелт із тунцем – 170 грн
Тертий пиріг з айвою – 150 грн
Пуровер – 120 грн

Над інтер’єром закладу працювали Володимир Непийвода з командою Yod Group, а також художник Іван Грабко.


Раніше в цьому приміщенні працювала кав’ярня-галерея Angar.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.