Ресторан «Жар і м’ясо» на Басейній
Перший ресторан одеської мережі «Жар і м’ясо» в Києві почав роботу на Бессарабці. Раніше в цьому приміщенні працював ресторан «Редкая птица».
У закладі пропонують м'ясо на жару та грилі (зокрема й дичину), а також основні страви, сендвічі та супи. Є й вегетаріанські опції, як-от авокадо на грилі, салат із грушею та локшина з грибами.
З напоїв у меню є фреші, кава та чай, а також алкоголь – коктейлі, настоянки, вина та віскі.
З меню:
Холодець з телятини – 187 грн
Бургег з яловичиною – 198 грн
М'ясна солянка – 178 грн
Салат з телятиною гриль – 289 грн
Сирний суп – 165 грн
Локшина з грибами – 128 грн
Стейк рибай – 586 грн
Пахлава – 97 грн
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.