Корнер Pasta & Focaccia відкрили на фудхолі Kyiv Food Market. Це проєкт київської рестораторки Анни Козаченко (Milk Bar, Milk Bar TSUM, Good Girl). У цьому корнері раніше працював заклад Pinzaza. 

«Головний продукт – фокача. Це італійське пухке тісто з різними начинками, які зручно брати to go. Традиційно, як і по всій мережі Milk Bar Family, у закладі потужні порції, які сміливо можна шерити на двох», – коментують The Village Україна у мережі.

«Ми вважаємо, що сучасна італійська кухня, її смаки, формати максимально відповідають сучасному життю в місті. Це наш експеримент, нам дуже подобається продукт, який у нас вийшов, сподіваємося сподобається й киянам», – підкреслюють власники.

у меню:

Фокача з салямі – 125 грн

Фокача з мортаделою  135 грн

Фокача вітелло тоннато  185 грн

Паста «Болоньєзе»  185 грн

Папарделє з креветками 299 грн

Фацолетті з лісовими грибами  215 грн

Равіолі з телячими щічками і томатами  255 грн

Равіолі з рікотою та шпинатом  210 грн

Тирамісу  169 грн

Окрім того, працюють на доставку. Усе меню дивіться за посиланням


Коли

11:00–20:30

Де

м. Київ

вулиця Московська, 8

телефон

093 110 53 92


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Pasta & Focaccia у Kyiv Food Market увійшла в 100 закладів The Village Україна, які відкрили у 2022 році. Дивіться підбірку за посиланням

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі