Pasta & Focaccia від команди Milk Bar на Kyiv Food Market
Корнер Pasta & Focaccia відкрили на фудхолі Kyiv Food Market. Це проєкт київської рестораторки Анни Козаченко (Milk Bar, Milk Bar TSUM, Good Girl). У цьому корнері раніше працював заклад Pinzaza.
«Головний продукт – фокача. Це італійське пухке тісто з різними начинками, які зручно брати to go. Традиційно, як і по всій мережі Milk Bar Family, у закладі потужні порції, які сміливо можна шерити на двох», – коментують The Village Україна у мережі.
«Ми вважаємо, що сучасна італійська кухня, її смаки, формати максимально відповідають сучасному життю в місті. Це наш експеримент, нам дуже подобається продукт, який у нас вийшов, сподіваємося сподобається й киянам», – підкреслюють власники.
у меню:
Фокача з салямі – 125 грн
Фокача з мортаделою – 135 грн
Фокача вітелло тоннато – 185 грн
Паста «Болоньєзе» – 185 грн
Папарделє з креветками – 299 грн
Фацолетті з лісовими грибами – 215 грн
Равіолі з телячими щічками і томатами – 255 грн
Равіолі з рікотою та шпинатом – 210 грн
Тирамісу – 169 грн
Окрім того, працюють на доставку. Усе меню дивіться за посиланням.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Pasta & Focaccia у Kyiv Food Market увійшла в 100 закладів The Village Україна, які відкрили у 2022 році. Дивіться підбірку за посиланням.
Читайте «Нормальні новини» в телеграмі