Ресторан «З ніг на голову» запрацював на вулиці Спаській, на Подолі.

У закладі розповідають, що не привʼязані до жодного з ресторанних шаблонів, а в меню можна знайти як вирізку з яловичини, так і хумус або борщ.

З меню:

Шакшука з чотирма видами сиру й броколі – 189 грн

Круасан із лососем – 165 грн

Великий сирник із ягодами в карамелі – 179 грн

Цезар із куркою – 179 грн

Грибний крем-суп – 175 грн

Борщ із чіабатою й салом – 195 грн

Вирізка яловичини й дорблю – 295 грн

Хумус – 179 грн

Брауні – 125 грн

Еспресо – 35 грн

Капучино – 45 грн

«З ніг на голову» також власноруч готують хліб, чіабату й круасани. Ресторан має скляну відкриту кухню, за якою можна спостерігати під час приготування страв.

«Ресторан без пафосу й масштабності, натомість з ламповою атмосферою», – зазначають у «З ніг на голову».


Коли

09:00–21:00

Де

м. Київ,

вулиця Спаська, 11


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.