Ресторан «З ніг на голову» на Подолі
Ресторан «З ніг на голову» запрацював на вулиці Спаській, на Подолі.
У закладі розповідають, що не привʼязані до жодного з ресторанних шаблонів, а в меню можна знайти як вирізку з яловичини, так і хумус або борщ.
З меню:
Шакшука з чотирма видами сиру й броколі – 189 грн
Круасан із лососем – 165 грн
Великий сирник із ягодами в карамелі – 179 грн
Цезар із куркою – 179 грн
Грибний крем-суп – 175 грн
Борщ із чіабатою й салом – 195 грн
Вирізка яловичини й дорблю – 295 грн
Хумус – 179 грн
Брауні – 125 грн
Еспресо – 35 грн
Капучино – 45 грн
«З ніг на голову» також власноруч готують хліб, чіабату й круасани. Ресторан має скляну відкриту кухню, за якою можна спостерігати під час приготування страв.
«Ресторан без пафосу й масштабності, натомість з ламповою атмосферою», – зазначають у «З ніг на голову».
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.