Вермутерія «Гільда» з маркетом та вермутом власного виробництва на Золотих
Вермутерію «Гільда» з маркетом та вермутом власного виробництва відкрили в районі Золотих Воріт на Рейтарській.
«У «Гільді» приділена велика увага деталям – у цьому власне і сам концепт закладу: хліб до вина, коктейлі з листівками, побажання до замовлень тейкевей і таке інше», – розповідають у закладі.
Над дизайном закладу працював Олексій Бахарев, один із співзасновників дизайн бюро Metodika Design.
«До страв пропонується вермут власного виробництва та різноманітна коктейльна карта від бренд-бармена Максима Яцюти. Чого варті лише три види Мартіні: олдскул, класика та dirty - кожному своє», – підкреслюють у закладі.
У «Гільді» можна спробувати тортилью, солоно-солодкі оливки в оригінальному маринаді власного виробництва, сувлакі з телятини, курча під соусом пірі-пірі або стейк з цвітної капусти у вершково-грибному соусі з горіхами.
у меню:
Великий сніданок – 240 грн
Тост з буряковим хумусом – 165 грн
Закуска «Гільда» (оливка, анчоус, перець) – 45 грн
Тортилья – 85 грн
Мариновані анчоуси – 120 грн
Лимонний суп з орзо – 135 грн
Курча Пірі-пірі – 220 грн
Сувлакі – 240 грн
Стейк з капусти – 185 грн
Морський окунь з морквяним пюре – 210 грн
У «Гільді» також є маркет. «Цю італійсько-іспанську традицію ми зробили на український лад. Окрім консерв, пасти та інших середземноморських додатків, можна знайти продукцію від локальних українських виробників: овочі, мед, джем, вино, сир, а ще паштет власного виробництва. Крім того, асортимент завжди поповнюється».
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.