Вермутерію «Гільда» з маркетом та вермутом власного виробництва відкрили в районі Золотих Воріт на Рейтарській.

«У «Гільді» приділена велика увага деталям – у цьому власне і сам концепт закладу: хліб до вина, коктейлі з листівками, побажання до замовлень тейкевей і таке інше», – розповідають у закладі. 

Над дизайном закладу працював Олексій Бахарев, один із співзасновників дизайн бюро Metodika Design.

«До страв пропонується вермут власного виробництва та різноманітна коктейльна карта від бренд-бармена Максима Яцюти. Чого варті лише три види Мартіні: олдскул, класика та dirty - кожному своє», – підкреслюють у закладі.

Вермут власного виробництва з фірмовою закускою «Гільда»

У «Гільді» можна спробувати тортилью, солоно-солодкі оливки в оригінальному маринаді власного виробництва, сувлакі з телятини, курча під соусом пірі-пірі або стейк з цвітної капусти у вершково-грибному соусі з горіхами.

у меню:

Великий сніданок – 240 грн

Тост з буряковим хумусом – 165 грн

Закуска «Гільда» (оливка, анчоус, перець) – 45 грн

Тортилья – 85 грн

Мариновані анчоуси – 120 грн

Лимонний суп з орзо – 135 грн

Курча Пірі-пірі – 220 грн

Сувлакі – 240 грн

Стейк з капусти – 185 грн

Морський окунь з морквяним пюре – 210 грн

Курча Пірі-пірі

У «Гільді» також є маркет. «Цю італійсько-іспанську традицію ми зробили на український лад. Окрім консерв, пасти та інших середземноморських додатків, можна знайти продукцію від локальних українських виробників: овочі, мед, джем, вино, сир, а ще паштет власного виробництва. Крім того, асортимент завжди поповнюється».


Коли

09:00-21:00

Де

м. Київ

вулиця Рейтарська, 5


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.