МХП відкрила 100-й заклад своєї мережі вуличної їжі «Doner Маркет» у ТРЦ «Ретровіль».

У закладі можна придбати шаурму й дьонери, які готують з м’яса «Наша Ряба» та Skott Smeat, а також нагетси, сирні палички, картоплю фрі й інші страви за традиційними й фірмовами рецептурами від українських бренд-шефів.

Основні інгредієнти страв виробляють на заводах компанії.

З меню:

Шаурма з куркою – 149 гривень

Дьонер боул з яловичиною – 149 грн

Картопляні крокети – 60 грн

Дьонер по-турецьки з куркою – 99 грн

Шаурма в лаваші з яловичиною – 205 грн

Курячі нагетси – 65 грн

«Розвиваючи цю мережу, ми насамперед ставимо ціль показати й розказати українцям про те, що вулична їжа може бути не тільки смачною, а й безпечною», – коментує Олексій Безуглий, директор департаменту Consumer Love Creation МХП.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Першу точку Doner Маркет відкрили в Києві у 2020-му. Зараз мережа має сотню закладів у 15 областях України. МХП паралельно відкриває Doner Маркети у двох форматах – власні й франчайзингові.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.