Заклад із вуличною їжею на основі фермерського м’яса Kyiv Meat Station почав роботу у подвір'ї на Хрещатику.

Страви у закладі називають «справжньою київською вуличною їжею». Обіцяють «м’ясо з ароматом вишневих дров, яке потрапило прямісінько зі смокеру на легку обжарку у ваш обідній бургер або рол».

Kyiv Meat Station додають, що створили повний цикл виробництва: вирощують фермерське м’ясо в Київській області, коптять його, привозять, готують із нього й подають. 

Серед створених смаків – качка по-київськи, томлена в диму; рвана димна свинина, глазуровані ребра, текстурна соковита яловичина, описує команда закладу.

З меню:

Рол із копченою куркою – 185 гривень

Пампушка зі свининою – 145 гривень

Сирні палички – 95 гривень

Свинячі реберця – 235 гривень

Київська томлена качка – 210 гривень

Круасан з індичкою – 149 гривень

Фарм бургер з яловичиною – 250 гривень

Рол із рваною яловичиною – 195 гривень

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Коли

11:0021:00

Де

м. Київ,

вулиця Хрещатик, 46-А



 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.