Стритфуд Kyiv Meat Station на Хрещатику
Заклад із вуличною їжею на основі фермерського м’яса Kyiv Meat Station почав роботу у подвір'ї на Хрещатику.
Страви у закладі називають «справжньою київською вуличною їжею». Обіцяють «м’ясо з ароматом вишневих дров, яке потрапило прямісінько зі смокеру на легку обжарку у ваш обідній бургер або рол».
Kyiv Meat Station додають, що створили повний цикл виробництва: вирощують фермерське м’ясо в Київській області, коптять його, привозять, готують із нього й подають.
Серед створених смаків – качка по-київськи, томлена в диму; рвана димна свинина, глазуровані ребра, текстурна соковита яловичина, описує команда закладу.
З меню:
Рол із копченою куркою – 185 гривень
Пампушка зі свининою – 145 гривень
Сирні палички – 95 гривень
Свинячі реберця – 235 гривень
Київська томлена качка – 210 гривень
Круасан з індичкою – 149 гривень
Фарм бургер з яловичиною – 250 гривень
Рол із рваною яловичиною – 195 гривень
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.