The Kitchen 21 на Подолі перевідкрився як ресторан актуальної української кухні
Ресторан індійської кухні The Kitchen 21 на Подолі перевідкрили з новою концепцією – тепер це ресторан актуальної української кухні.
У меню страви й напої європейської кухні, приготовані на український лад, розповідають у The Kitchen 21. Це котлета по-київськи, домашні настоянки, український борщ і карта вин.
Для приготування використовують сезонні фермерські продукти українського виробництва.
З меню:
Грибний крем-суп – 175 грн
Український борщ – 185 грн
Житній сендвіч – 145 грн
Асорті сала з настоянками – 245 грн
Салат із печеного буряка, чорниць і козячого сиру – 155 грн
Вареники із судаком – 225 грн
Котлета по-київськи – 275 грн
Штрудель – 175 грн
Еспресо – 60 грн
Капучино – 75 грн
Домашні настоянки – по 75 грн
Пиво – по 125 грн
У ресторані проводять культурні події. Напередодні Гелловіну, 27 жовтня, у залі The Kitchen 21 показуватимуть тематичне кіно.
Також поруч із закладом розташований готель Number 21 від власників ресторану. Він має 18 кімнат у модерному стилі.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.