Ресторан «Чорноморка» на Русанівській набережній
Ресторан «Чорноморка» почне роботу 14 жовтня на Русанівській набережній у тестовому режимі.
Відкриття запланували на 18:00.
З меню:
Риба «Барабуля» – 98 гривень (за 100 грамів)
Асорті брускет із лососем, тюлькою, оселедцем і шпротами – 246 гривень
Чорноморські мідії в мулях із соусом – 149 гривень (за 500 грамів)
Зелений салат з маринованим м’ясом чилійських мідій – 165 гривень
Чорноморська юшка – 75 гривень
Водорості чука з горіховим соусом – 108 гривень
Узвар – 35 гривень
Винний аперетив «Ліллє Розе» – 75 гривень
Пиво бочкове «Хугарден» – 98/118 гривень

Як й у всіх закладах мережі, там можна обрати свіжу рибу прямо з вітрини й замовити її приготування за власним бажанням.


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
«Черноморка» заснована у 2013 році в Києві. Компанія поставляє рибу й морепродукти в ресторани та великі маркети України. Рибу ловлять на власному причалі в селі Миколаївка в Одеській області.
Мережа має 27 закладів в Україні, Молдові й Румунії. Також планують незабаром відкривати заклади в Польщі й інших європейськиї країнах.
Також у мережі є монопродуктові формати: «Селёдочная», «Анчоусная» й «Чебуречна».
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.