П’ятий Orang+Utan у Києві, на Басейній
Пʼятий заклад вегетаріанської кухні Orang+Utan у Києві запрацював на вулиці Басейній, 17.
Ресторан розташований навпроти ТРЦ «Гуллівер».



У меню винятково вегетаріанські страви: бургери з рослинним мʼясом, сендвічі з сейтаном і шаурму з веганським кебабом.
Також у закладах Orang+Utan є осіннє меню зі стравами на основі гарбуза. Наприклад, салат «Сквош + бекон» і «гарячі наваристі супи».
З меню:
Шаурма з веганським кебабом – 195 грн
Шаурма з сейтаном і овочами – 130 грн
Бургер з рослинною котлетою – 220 грн
Сендвіч тофу + норі – 140 грн
Сендвіч з фалафель + баклажан – 130 грн
Хумус з овочами – 85 грн
Салат з руколою й годжі – 145 грн
Крем-сум із броколі – 85 грн
Чізкейк з вишнею – 135 грн
Смузі з грейпфрутом й ананасом – 100 грн
Смузі томат + табаско – 125 грн

Частину коштів від придбання сендвіча «Фалафель + баклажан» в Orang+Utan відправляють на допомогу ЗСУ. Зокрема, удалося придбати дрон для українських військових.
Інтерʼєр закладу на Басейній як завше стилізований під «квітучі джунгі», а на стінах викладена біла плитка під зеленим освітленням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
У липні на Подолі відкрили найбільший Orang+Utan із відкритою кухнею й фритюр-меню. Також є заклади на Січових Стрільців, Симона Петлюри й на Князів Острозьких.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
обкладинка та фото: Orang+Utan