Ресторан італійської кухні Ciao Ragazzi в Запоріжжі
Ресторан італійської кухні Ciao Ragazzi відкрили на Соборному проспекті в центрі Запоріжжя.
Це вже третій заклад рестораторів Нікіти й Маши Сухоносенків. Раніше вони запустили бар Chin Chin і кав’ярню Penka.
Готувати Ciao Ragazzi до відкриття почали ще до початку повномасштабного вторгнення РФ. Запуск був запланований на 8 березня, через війну його відклали. З червня Ciao Ragazzi працював на доставку піци, у вересні його відкрили повноцінно.
Заклад має два поверхи, за інтер’єр відповідав дизайнер Женя Поліщук (одеський заклад Lou Lou).
Формат закладу його творці визначають як «неоіталійське бістро»: тут готують піцу в неаполітанському стилі з пухкими бортиками й тонким тістом, пасту й сніданки впродовж усього дня від шеф-кухаря Андрія Чманова з Дніпра.
До страв можна замовити натуральне вино від сомельє Goodwine Романа Ремеєва й коктейлі.
З меню:
Тост з авокадо – 175 грн
Салат «Цезар» – 160 грн
Різото з білими грибами – 135 грн
Філе дорадо по-лігурійськи – 310 грн
Равіолі з індички – 150 грн
Лимонне гаспачо – 130 грн
Піца пепероні – 175 грн
Піца з грушею й горгонзолою – 205 грн
Тут ми детальніше поспілкувалися з рестораторами про те, як це запускати ресторан під час війни в прифронтовому місті.
Коли
12:00–21:00 (з понеділка по четвер), 12:00–22:00 (з п’ятниці по неділю)
Де
м. Запоріжжя,
проспект Соборний, 192
телефон
067 326 93 90
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Ciao Ragazzi