Ресторан італійської кухні Ciao Ragazzi відкрили на Соборному проспекті в центрі Запоріжжя.

Це вже третій заклад рестораторів Нікіти й Маши Сухоносенків. Раніше вони запустили бар Chin Chin і кав’ярню Penka.

Готувати Ciao Ragazzi до відкриття почали ще до початку повномасштабного вторгнення РФ. Запуск був запланований на 8 березня, через війну його відклали. З червня Ciao Ragazzi працював на доставку піци, у вересні його відкрили повноцінно.

Заклад має два поверхи, за інтер’єр відповідав дизайнер Женя Поліщук (одеський заклад Lou Lou).

Формат закладу його творці визначають як «неоіталійське бістро»: тут готують піцу в неаполітанському стилі з пухкими бортиками й тонким тістом, пасту й сніданки впродовж усього дня від шеф-кухаря Андрія Чманова з Дніпра.

До страв можна замовити натуральне вино від сомельє Goodwine Романа Ремеєва й коктейлі.

З меню:

Тост з авокадо – 175 грн

Салат «Цезар» – 160 грн

Різото з білими грибами – 135 грн

Філе дорадо по-лігурійськи – 310 грн

Равіолі з індички – 150 грн

Лимонне гаспачо – 130 грн

Піца пепероні – 175 грн

Піца з грушею й горгонзолою – 205 грн

Тут ми детальніше поспілкувалися з рестораторами про те, як це запускати ресторан під час війни в прифронтовому місті.


Коли

12:0021:00 (з понеділка по четвер), 12:0022:00 (з п’ятниці по неділю)

Де

м. Запоріжжя,

проспект Соборний, 192

телефон

067 326 93 90


 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Фото: Ciao Ragazzi