У Токіо відкрили ресторан української кухні «Смачного». Там працюють українці, які евакуювалися до Японії, пише посол України в Японії Сергій Корсунський.

У закладі пропонують, зокрема, борщ, гречку й голубці.

«І нехай меню поки що маленьке, і все ще тільки починається, ми перевірили – борщ справжій, котлетки по-київські й голубці смачнющі, відвідувачів повно», – написав посол.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У вересні ресторан української кухні Mriya запустив у Лондоні шеф-кухар Юрій Ковриженко. Команда ресторану складається з українців, які вимушені були переїхати за кордон. Заклад працює у форматі нео-бістро з високою кухнею, але тут «відсутні пафос і «важкий люкс» в інтер’єрі й сервісі». Ми розповідали про меню й інтер’єр ресторану.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі