Бістро-бар Suite 13 на Ярвалу
На вулиці Ярославів Вал почав роботу бістро-бар Suite 13.
Заклад запустила консалтингова компанія Bureau Business Ideas, серед проєктів якої бар-кав'ярня Brewtiful.

Команда каже: щоб створити бар, «який не хочеться залишати», їм знадобилося три роки.
Над дизайном працювала архітекторка Анна Рябова: його описують як «витриманий стиль мармуру, сталі, що не іржавіє, натурального дерева, з лаконічними деталями інтер’єру й меблів».


Назву suite запозичили з готельної справи: там сьютами називають поліпшений номер з високим рівнем дизайну. Номер 13 натякає на поверх, який у більшості готелів відсутній.

Концепцію меню створив Юрій Нікітюк (колишній шеф Wine Love, співзасновник Once Upon A Time), а як шеф відповідає Влад Кіндер. У будні сніданки можна замовити до 12:00, а у вихідні – до 14:00. Також є супи, стартери, салати й основні страви, з десертів – «Наполеон».
З меню:
Крем із баклажанами, страчателою й анчоусами – 260 гривень
Кролик з овочами й пюре – 330 гривень
Пряний бульйон із куркою – 170 гривень
Турецький сніданок – 320 гривень
Панкейки з батату з персиком і йогуртом – 210 гривень
Матча з фрешем – 120 гривень
Коктейль Suite – 175 гривень
Пиво Kyiv Lager – 110 гривень

Щодо бару, там можна замовити фірмові коктейлі, як-от «Сигара Черчилля» від Олега Якобенка. За коктейльну, пивну й винну карту відповідали Артем Александров і Денис Страшук (Hendrick’s Bar, True Burger Bar, «Мінус перший»).
Над кавовою картою працював колишній кавовий експерт Fozzy Group Женя Горбань. У безалкогольному барі – чай, фреші, домашні лимонади.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Коли
08:00–22:00 (з понеділка по п’ятницю)
09:00–22:00 (субота й неділя)
Де
м. Київ, вулиця Ярославів Вал, 28
телефон
096 029 1313
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.