У центрі Львова почав роботу ресторан з «авангардною азійською кухнею» Utati. Шеф-кухар закладу – Олександр Цвігун, який раніше керував кухнею в Kommuna Kitchen.

«Utati не про відтворення автентичності азійських рецептів, а про створення авторських страв з азійськими смаками», – описують концепцію власники.

У меню закладу – м’ясні, рибні й овочеві закуски, рамени й десерти. Із напоїв пропонують каву, лимонади й сидр.

З меню:

Курка теріякі – 180 грн

Сиров’ялена яловичина – 210 грн

Закуска з сома – 225 грн

Баклажан із тофу – 165 грн

Рамен на м’ясному бульйоні – 180 грн

Рамен на рибному бульйоні – 210 грн

Шоколадна тарталетка з малиною – 160 грн

Кокосовий мус із фруктами – 160 грн

Кухню в закладі зробили відкритою, щоб «нічого не приховувати» й «ділитися з усіма охочими секретами приготування».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Коли

13:00–21:00

Де

м. Львів,

вулиця Друкарська, 11


 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.