Ресторан Utati з «авангардною азійською кухнею» у Львові
У центрі Львова почав роботу ресторан з «авангардною азійською кухнею» Utati. Шеф-кухар закладу – Олександр Цвігун, який раніше керував кухнею в Kommuna Kitchen.
«Utati не про відтворення автентичності азійських рецептів, а про створення авторських страв з азійськими смаками», – описують концепцію власники.


У меню закладу – м’ясні, рибні й овочеві закуски, рамени й десерти. Із напоїв пропонують каву, лимонади й сидр.
З меню:
Курка теріякі – 180 грн
Сиров’ялена яловичина – 210 грн
Закуска з сома – 225 грн
Баклажан із тофу – 165 грн
Рамен на м’ясному бульйоні – 180 грн
Рамен на рибному бульйоні – 210 грн
Шоколадна тарталетка з малиною – 160 грн
Кокосовий мус із фруктами – 160 грн

Кухню в закладі зробили відкритою, щоб «нічого не приховувати» й «ділитися з усіма охочими секретами приготування».


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.