М’ясний ресторан «Наживо» біля «Театральної»
Мʼясний ресторан «Наживо» запрацював у Києві, поблизу станції метро «Театральна».
«У нас різноманітне меню, але славимося ми стейками та справжньою неаполітанською піцою, яку випікаємо в дровʼяній печі», – розповідають власники закладу.
З меню:
Ікра щуки з білим тостом – 455 грн
Асорті сирів – 508 грн
Карпаччо з яловичини, чорні грінки та пармезан – 269 грн
Грецький салат з оливками – 219 грн
Борщ із генеральським салом – 227 грн
Дорадо з аспарагусом і пряним соусом – 429 грн
Каре ягняти – 341 грн за 100 грамів
Стейк рібай – 217 грн (100 грамів)
Філе-міньйон із мармурової яловичини (Японія) – 1650 грн
Піца «Маргарита» – 185 грн
Київський пиріг із яблуками – 49 грн
Фреш – 157 грн
Капучино – 90 грн
Мʼясо для страв використовують від українських мʼясокомбінатів. Далі його ферментують у спеціальних «камерах дозрівання мʼяса», де створюють для продукту потрібну вологість, температуру й дезінфекцію.
Сире мʼясо ферментують протягом 21 дня, і тільки потім жорстка яловичина перетворюється на м’який соковитий стейк, пояснюють у «Наживо». За стейки відповідає бренд-шеф закладу Олексій Повторейко.
У «Наживо» можна замовити їжу з доставленням. Крім того, для гостей діє знижка у 30% на все меню з 12:00 по 15:00.
У закладі також розмістили літню терасу.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Перший заклад мережі «Наживо» на Дніпровській набережній у 2020 році отримав відзнаку «Сіль» як найкращий м’ясний ресторан. Наразі мережа має три заклади: на Осокорках, у межах житлового комплексу «Новопечерські Липки» й поблизу «Театральної».
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
обкладинка й фото: «Наживо»