Бар мідій Kotelok з відкритою кухнею та акцентом на локальних продуктах відкрили в Одесі.

Це другий заклад мережі. Перший Kotelok відкрився в центрі Одеси на Садовій на католицьке Різдво у 2015 році.

Дизайн та інтерʼєр обох закладів робила Йова Ягер. На стіні відтворили картину Маші Реви – мозаїку склали із плитки.

«В основі меню – свіжий улов чорноморських мідій, локальної риби (бички, глоська, камбала та інша риба залежно від сезону), а також страви з морепродуктами та сезонними овочами і фруктами», – кажуть у закладі. 

Головна кулінарна фішка закладу – Moules Frites – це казанок мідій в одному з фірмових соусів, який подається разом з картоплею фрі та хрустким багетом.

У МЕНЮ:

Салат «Цезар» з мідіями – 175 грн

Салат з лососем та авокадо – 285 грн

Мідії запечені з пармезаном, часником та кропом – 190 грн

Мідії запечені з дор-блю – 175 грн

Мідії запечені з томатною сальсою – 170 грн

Казанок мідії у вершковому соусі – 460 грн

Мідії в пиві – 420 грн

Мідії з медом та перцем чилі – 460 грн

Креветки на грилі – 245 грн

Сковорідка з морепродуктами в соусі марінара –780 грн

Уха – 155 грн

Паста з мідіями та морепродуктами – 265 грн


Коли

12:00-21:00

Де

м. Одеса

Аркадійська алея, 20

телефон

067 116 33 98


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.