Kotelok відкрили другий заклад в Одесі
Бар мідій Kotelok з відкритою кухнею та акцентом на локальних продуктах відкрили в Одесі.
Це другий заклад мережі. Перший Kotelok відкрився в центрі Одеси на Садовій на католицьке Різдво у 2015 році.
Дизайн та інтерʼєр обох закладів робила Йова Ягер. На стіні відтворили картину Маші Реви – мозаїку склали із плитки.
«В основі меню – свіжий улов чорноморських мідій, локальної риби (бички, глоська, камбала та інша риба залежно від сезону), а також страви з морепродуктами та сезонними овочами і фруктами», – кажуть у закладі.
Головна кулінарна фішка закладу – Moules Frites – це казанок мідій в одному з фірмових соусів, який подається разом з картоплею фрі та хрустким багетом.
У МЕНЮ:
Салат «Цезар» з мідіями – 175 грн
Салат з лососем та авокадо – 285 грн
Мідії запечені з пармезаном, часником та кропом – 190 грн
Мідії запечені з дор-блю – 175 грн
Мідії запечені з томатною сальсою – 170 грн
Казанок мідії у вершковому соусі – 460 грн
Мідії в пиві – 420 грн
Мідії з медом та перцем чилі – 460 грн
Креветки на грилі – 245 грн
Сковорідка з морепродуктами в соусі марінара –780 грн
Уха – 155 грн
Паста з мідіями та морепродуктами – 265 грн
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.