Haim Telavivian Food & Mood у центрі Львова
Заклад із кухнею сучасного Тель-Авіва Haim Telavivian Food & Mood почав роботу в центрі Львова на місці закладу італійської кухні Delizia.
Haim Telavivian Food & Mood створила команда Sowa Cafe та Atelier19: «У перекладі з івриту haim означає життя. Добрі друзі забігають сюди на фалафель та обмінятися новинами. А за келихом ігристого зароджуються нові знайомства», – коментують у закладі.
Крім того, у Haim Telavivian Food & Mood працює функція sharing yummy, тобто їжею та коктейлями можна «поділитись» із друзями.
Заклад має площу 85 м². В інтер’єрі – колекція ваз із живими квітами, які часто змінюють, а також велика картина художника Олеся Дереги.
Кухню розробляв ізраїльський шеф-кухар Олексій Краковський, який має досвід співпраці з Mimosa Family та «Ресторанами Гусовських». Серед фірмових страв – хумуси (класичний, з фалафелем, буряковий, зелений з авокадо та креветками), фалафель, хала-бургер з подвійною котлетою.
З меню:
Хумус із фалафелем – 140 гривень
Тартар із лосося, лабне та манго – 270 гривень
Фатуш із томатами та фетою – 180 гривень
Крем-суп із цвітної капусти з трюфелем – 100 гривень
Батат із фініковим сиропом – 180 гривень
Шніцель з картоплею фрі та копченим айолі –190 гривень
Брауні з халва-кремом – 150 гривень
Табуле – 200 гривень
У барі закладу – натуральні вина. Згодом обіцяють додати авторську коктейльну карту.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.