Ресторан Mirali запустив нове меню в форматі бістро
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Ресторан Mirali в комплексі Garage від команди goodwine запустив нове меню в форматі бістро.
«Тепер є можливість завітати на сніданок, обід та вечерю. Поки шеф-кухар Міралі Ділбазі разом із менеджеркою ресторану Оленою Лисицькою проводять благодійні вечері на підтримку команди ресторану в Німеччині, су-шеф Антон Яцук з іншими членами команди працюють над створенням нового формату закладу і меню, які відповідатимуть часу та запиту містян», – розповідають The Village Україна в Mirali.
«Ми вважаємо, що зараз не час для святкування, тому наш ресторан вечірнього сервісу відновить роботу після перемоги України. Водночас треба рухатися далі, тому ми розпочинаємо роботу в новому напрямку, – додають в команді. – Ми працюємо над зміною формату закладу та меню, але незмінним лишається наш фокус на якості інгредієнтів. І якщо зараз обираємо готувати бургер, то зробимо все, щоб він був найсмачнішим».
Меню називають «простим і поживним»: серед іншого це пшоняна каша з вівсянкою, в'яленими томатами і пармезаном (220 грн), сирники із кремом зі згущеного молока (155 грн) і паштет, який подають із горіхами, гречкою та смородиною (135 грн).
Також подають фірмовий бургер із яловичиною, айсбергом і маринованою цибулею та огірками (250 грн) і качиний пиріг із салатом (300 грн). На десерт, приміром, яблучний терін із морозивом (95 грн).
У Mirali додають, що незабаром повідомлять про оновлений формат закладу.
Раніше The Village Україна готував історію про відкриття ресторану Mirali та шеф-кухаря Міралі Ділбазі.
Також ми висвітлювали серію гастрономічних вечер у Німеччині від Mirali.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Обкладинка та фото: Garage