Кафе й бар «Ліберал» на Великій Житомирській
Заклад «Ліберал» почав роботу на вулиці Великій Житомирській, напроти перетину з вулицею Гончара. Формат визначають як «кафе, бар і ресторан».
За кухню відповідає шеф-кухар Віктор Петренко, який запускав Regenschirm, Balthazar і Wurger Burger, а також стажувався в ресторані Faviken Магнуса Фавікена.
Заклад запустили в тестовому режимі, у меню поки пропонують 50% позицій: це сніданки (наприклад, сандвіч «Крок-месьє», сирники, ранковий банош), основні страви («Фарширований перець», «Картопля з кав’яром») і закуски (тартар, парма та чорізо, перець із тунцем).
З меню:
Сирники з вишневим киселем – 150 грн
Манка з крем-брюле – 140 грн
Парма й чорізо – 170 грн
Тартар – 250 грн
Фарширований перець – 275 грн
Салат зі стейком і лососем – 235 грн
Сирна запіканка – 90 грн
Яблучний пиріг – 95 грн
«Павлова» – 120 грн
Безе – 120 грн
Раніше в цьому приміщенні працював заклад Etc Foodbar.
Також ми висвітлювали заклади, які відкрили в Києві за минулий місяць.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Обкладинка та фото: «Ліберал»