Бар Iskra в центрі Харкова
Койтейльний бар Iskra почав роботу в центрі Харкова, на вулиці Сумській, що напроти міського саду.

Заклад розташований у будівлі 1912 року, тому в інтер’єрі вирішили підкреслити особливості історичної архітектури.
Власники називають бар лаунжем, «куди приємно запросити друзів на сніданок чи легкий обід, а ввечері послухати легкий вокал або потанцювати під ритми платівок діджеїв», пише BAROUT.

За барну карту відповідає Євген Смірнов, який раніше розробив коктейльну карту одеського руфтоп-бару «Закат» у готелі «Брик».

Коктейлі розділили на категорії Sour, Strong, Classic та Shots. Вартість будь-якого – 180 гривень. Також у барі пропонують вино та міцний алкоголь: текілу й мескаль, джин і віскі.


З меню:
Карпачо з яловичини з трюфельним майонезом – 190 грн
Курячий паштет із ліщиною та вишневим соусом – 160 грн
Запечена капуста з гірчичним соусом – 120 грн

Шеф-кухар Iskra – Ігор Мезенцев, який розробив для закладу локальне меню.
Коли
12:00–03:00 (будні)
12:00–06:00 (вихідні)
Де
м. Харків,
вулиця Сумська, 44/2
телефон
050 707 5757
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Обкладинка й фото: Iskra Bar