Хумусія Hummu Sapiens на Подолі
Заклад Hummu Sapiens відкривають на вулиці Хорива біля Контрактової площі. Офіційне відкриття відбудеться 18 грудня.
Формат визначають як хумусія: це casual-заклад з акцентом на здоровій веганській і вегетаріанській їжі з високим вмістом рослинного білка.
В основі меню – близькосхідні страви й хумус, який готують за традиційною рецептурою: багато тахіні, нут та оливкова олія.
Хумус подають із грибами, печеним перцем, в’яленими томатами, авокадо й завжди з пітою власного виробництва.
З МЕНЮ:
Хумус із перцем/грибами – 189 грн
Бейгл із лососем і крем-сиром – 149 грн
Шакшука – 149 грн
Салат із тунцем та овочами – 199 грн
Мароканський гострий суп харіра – 79 грн
Ізраїльський томатний суп зі шпинатом і нутом – 89 грн
Рибний кебаб із баклажаном – 199 грн
Фалафель із тхіною – 129 грн
Боул із хумусом та овочами – 189 грн
Боул із хумусом та фалафелем – 199 грн
Млинці з яблуком і морозивом – 119 грн
Сирники – 129 грн
У барному меню – класичні й авторські коктейлі, крафтові ізраїльські вина.
Запускає формат ізраїльсько-українська група компаній Quattrgroup. Раніше Hummu Sapiens працювала як виїзна хумусія – бренд можна було зустріти на фудкортах київських культурних подій.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
ОБКЛАДИНКА Й ФОТО: Hummu Sapiens