Ресторан грузинської кухні «Мама Манана» біля ВДНГ
Новий заклад мережі ресторанів «Мама Манана» почав роботу на вулиці Васильківській біля ВДНГ.


Там подають страви грузинської кухні, зокрема хінкалі, харчо, пхалі та чкмерулі. Але основний акцент роблять на хачапурі. У меню їх 15 видів.
Сніданки розробили в колаборації з шеф-кухарем Андрієм Петренком (YoungChef). Їх можна замовляти впродовж цілого дня.
З меню:
Сирний омлет – 150 грн
Пхалі з гарбуза – 78 грн
Хумусовий діп з овочами – 165 грн
Грузинський салат із пророщеним машем – 135 грн
Харчо з тклапі – 125 грн
Лобіо по-мегрельськи – 95 грн
Долма – 180 грн
Чкмерулі – 275 грн
Хінкалі тбіліські з кінзою – 25 грн
Хачапурі по-аджарськи – 185 грн

З напоїв пропонують грузинське вино, чачу, настоянки та міцний алкоголь.

Це вже шостий ресторан «Мама Манана» в Україні й п’ятий у Києві. Один із закладів працює в Харкові.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: «Мама Манана»