М’ясний ресторан «Мітерія» біля «Палацу Україна»
Ресторан «Мітерія» розпочав роботу на вулиці Великій Васильківській, біля станції метро «Палац Україна». Це вже другий заклад однойменної мережі.
Меню для ресторану розробляв шеф-кухар Юрій Приємський, який раніше працював у закладах Odessa та Spicy NoSpicy, а цьогоріч запустив бістро Hey Guys.


У закладі відвідувачам пропонують стейки з української, австралійської й американської яловичини, ребра, каре, бургери тощо.
З МЕНЮ:
Класичний бургер – 150 грн
Стейк-салат із ростбіфом – 185 грн
Пеппер-стейк – 395 грн
Карпачо з яловичини – 135 грн
Стейк рібай (Україна) – 160 грн за 100 г
Свинячі реберця – 95 грн за 100 г
Каре теляти – 160 грн за 100 г

У «Мітерії» своєю «гастрономічною візитівкою» називають стейки та м’ясні страви, приготовані на вугіллі.
Крім цього, ресторан пропонує кілограмові сети для компаній, а що кілька місяців – меню-дегустацію страв різних країн світу.
Перший заклад «Мітерія» відкрили у 2016 році на вулиці Саксаганського. Раніше він мав назву «Здоровий глузд».
Читайте «Нормальні новини» в телеграмі
Обкладинка та фото: «Мітерія»