Ресторан «Мітерія» розпочав роботу на вулиці Великій Васильківській, біля станції метро «Палац Україна». Це вже другий заклад однойменної мережі.

Меню для ресторану розробляв шеф-кухар Юрій Приємський, який раніше працював у закладах Odessa та Spicy NoSpicy, а цьогоріч запустив бістро Hey Guys

У закладі відвідувачам пропонують стейки з української, австралійської й американської яловичини, ребра, каре, бургери тощо. 

З МЕНЮ:

Класичний бургер – 150 грн

Стейк-салат із ростбіфом – 185 грн

Пеппер-стейк – 395 грн

Карпачо з яловичини – 135 грн

Стейк рібай (Україна) – 160 грн за 100 г

Свинячі реберця – 95 грн за 100 г

Каре теляти – 160 грн за 100 г

У «Мітерії» своєю «гастрономічною візитівкою» називають стейки та м’ясні страви, приготовані на вугіллі.

Крім цього, ресторан пропонує кілограмові сети для компаній, а що кілька місяців – меню-дегустацію страв різних країн світу.


Перший заклад «Мітерія» відкрили у 2016 році на вулиці Саксаганського. Раніше він мав назву «Здоровий глузд».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка та фото: «Мітерія»


Коли

11:0023:00

Де

м. Київ,

вулиця Велика Васильківська, 114

телефон

067 563 92 06