«Черноморка» на пляжі «Аркадія» в Одесі
Новий заклад мережі рибних ресторанів «Черноморка» відкрили на пляжі «Аркадія» у Одесі. У меню – фірмові чорноморські молюски, риба власного вилову та імпортні морепродукти.
Заклад запускають на умовах франшизи «Черноморка» і ресторанна компанія Take Five (Monica Pinza Pasta Bar, Nikos Greek Bistro, «Хаджибей»).
З меню:
Вонголе у мушлях з вершковим соусом – 245 грн
Устриці «Чорна королева № 2» – 108 грн
Мідії під базиліковим соусом та пармезаном (6 шт) – 276 грн
Рапани у шафрановому соусі під крихтою із зелені (12 шт) – 418 грн
Плато з устриць «Фін де Клер №3» (на двох) – 990 грн
Плато з устриць «Канкаль №1» (на чотирьох) – 1990 грн
Келих «Просеко Тревізо» – 120 грн
Місцеві вина – 60 грн
Еспресо – 32 грн
Лате – 48 грн
Чаї – 54 грн
Новий заклад «Черноморка» звели на бетонних конструкціях поверх природної скелі. Усі майданчики ресторану відкривають панорамний вид на море. Також у закладі відкрита кухня.
«Чорноморка» заснована у 2013 році в Києві. Компанія займається постачанням риби й морепродуктів із Чорного моря в ресторани та великі маркети Києва, а також в інші міста України.
Також у мережі «Чорноморка» є гастрономічні крамниці, що пропонують свіжий вилов, який можна приготувати на місці.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
обкладинка і фото: «Черноморка»