Новий заклад мережі рибних ресторанів «Черноморка» відкрили на пляжі «Аркадія» у Одесі.  У меню – фірмові чорноморські молюски, риба власного вилову та імпортні морепродукти.

Заклад запускають на умовах франшизи «Черноморка» і ресторанна компанія Take Five (Monica Pinza Pasta Bar, Nikos Greek Bistro, «Хаджибей»).

З меню:

Вонголе у мушлях з вершковим соусом – 245 грн

Устриці «Чорна королева № 2» – 108 грн

Мідії під базиліковим соусом та пармезаном (6 шт) – 276 грн

Рапани у шафрановому соусі під крихтою із зелені (12 шт) – 418 грн

Плато з устриць «Фін де Клер №3» (на двох) – 990 грн

Плато з устриць «Канкаль №1» (на чотирьох) – 1990 грн

Келих «Просеко Тревізо» – 120 грн

Місцеві вина – 60 грн

Еспресо – 32 грн

Лате – 48 грн

Чаї – 54 грн


Новий заклад «Черноморка» звели на бетонних конструкціях поверх природної скелі. Усі майданчики ресторану відкривають панорамний вид на море. Також у закладі відкрита кухня.


«Чорноморка» заснована у 2013 році в Києві. Компанія займається постачанням риби й морепродуктів із Чорного моря в ресторани та великі маркети Києва, а також в інші міста України.

Також у мережі «Чорноморка» є гастрономічні крамниці, що пропонують свіжий вилов, який можна приготувати на місці.

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

11:00–00:00 (щодня)

Де

м. Одеса

пляж «Аркадія», 2/1–А, ліве крило

телефон

0973540505


обкладинка і фото: «Черноморка»