Ресторан французької кухні Frou Frou на Печерську
Ресторан французької кухні Frou Frou почав працювати у двоповерховій будівлі на Печерську.
Це новий формат від компанії Bulldozer Group російського ресторатора Олександра Орлова (Eshak, Queen Kiev, «Рыба Пила»). «Це переосмислений погляд на французьку кухню: білі скатертини, еклектичний світлий стиль, контактна барна стійка та відкрита кухня», – описують формат у холдингу.
У меню – страви французької кухні та напої від шеф-бармена мережі Олега Якобенка. Страви готують на відкритій кухні, куди може потрапити кожен охочий гість.
З меню:
Скрембл – 450 грн
Банановий хліб – 180 грн
50 грамів чорної ікри – 1800 грн
Салат з качкою конфі, авокадо та грейпфрутом – 410 грн
Єлисейський суп із курчам і фуа-грою – 310 грн
Стейк із тунця втоматному соусі з горіхами едамаме – 520 грн
Лимонний тарт – 210 грн
Капучино – 90 грн
Авторські коктейлі – 250 грн
Заклад поділили на чотири зони: основна зала (найбільша в ресторані, у ній знаходиться пекарня, а також вітрина з тістечками), «бібліотека» (кімната, стіни якої вкриті натуральним деревом і прикрашені книжковими полицями), «овальний кабінет» (простір із великим овальним столом і приватним санвузлом), а також бар.
Стиль оформлення інтер’єру Frou Frou власники визначають як «еклектику».
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
фото й обкладинка: Frou Frou