Ресторан французької кухні Frou Frou почав працювати у двоповерховій будівлі на Печерську.

Це новий формат від компанії Bulldozer Group російського ресторатора Олександра Орлова (Eshak, Queen Kiev, «Рыба Пила»). «Це переосмислений погляд на французьку кухню: білі скатертини, еклектичний світлий стиль, контактна барна стійка та відкрита кухня», – описують формат у холдингу.

У меню – страви французької кухні та напої від шеф-бармена мережі Олега Якобенка. Страви готують на відкритій кухні, куди може потрапити кожен охочий гість.

З меню:

Скрембл – 450 грн

Банановий хліб – 180 грн

50 грамів чорної ікри – 1800 грн

Салат з качкою конфі, авокадо та грейпфрутом – 410 грн

Єлисейський суп із курчам і фуа-грою – 310 грн

Стейк із тунця втоматному соусі з горіхами едамаме – 520 грн

Лимонний тарт – 210 грн

Капучино – 90 грн

Авторські коктейлі – 250 грн

Заклад поділили на чотири зони: основна зала (найбільша в ресторані, у ній знаходиться пекарня, а також вітрина з тістечками), «бібліотека» (кімната, стіни якої вкриті натуральним деревом і прикрашені книжковими полицями), «овальний кабінет» (простір із великим овальним столом і приватним санвузлом), а також бар.

Стиль оформлення інтер’єру Frou Frou власники визначають як «еклектику».

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

фото й обкладинка: Frou Frou


Коли

12:00–00:00

Де

м. Київ,

вулиця Московська, 44

телефон

06733336

73