Ресторан азійської кухні Choo Izakaya в Харкові
Ресторан азійської кухні Choo Izakaya почав роботу в Харкові, на вулиці Трінклера. Його власники також керують харківськими закладами Farsch і Buhari.
«Ми надихнулися форматом izakaya – традиційної японської закусочної. Трохи переосмислили, додали вайбу європейських барів та адаптували під смаки рідного міста», – розповіли The Village Україна в закладі.



У ресторані, зокрема, готують роли, супи, локшину.
З меню:
Рол із вугрем – 370 грн
Рол «Веган» – 220 грн
Рол без рису – 245 грн
Тартар гребінець – 280 грн
Севіче сибас-лосось – 185 грн
Місо з креветкою – 245 грн
Удон із морепродуктами – 220 грн
Японський чизкейк – 85 грн

У Choo Izakaya, окрім основної зали, гостей розміщують ще на літньому майданчику.
Читайте «Нормальні новини» в телеграмі
Фото: Choo Izakaya