Київський ресторан італійської кухні Positano ввійшов до 50 найкращих піцерій Європи. Він посів 34 місце в рейтингу 50 Top Pizza Europe.

Заклад розташований на лівому березі, у ТЦ Silver Breeze (проспект Павла Тичини, 1-В).

Інтер’єр Positano. Заклад розташований у ТЦ Silver Breeze

Positano входить до ресторанів холдингу Fozzy Group. Кухню закладу очолює бренд-шеф мережі «Сільпо» Марко Черветті. Основу меню створив Марко разом із піцайоло Енцо Коччею з Неаполя.

У закладі подають традиційні й авторські піци, які готують у дров’яній печі, від майстра Стефано Феррара, пасту фреска, закуски, основні страви й десерти та карту натуральних італійських вин.

Рейтинг 50 Top Pizza Europe складають на основі оцінок інспекторів гіду, які відвідують піцерії в Італії та по всьому світі. Основні критерії оцінювання: якість піци, сервіс, інтер’єр, обслуговування, барна та винна карти. Автентичність піцерії до уваги не беруть, однак зважають на використання локальних і сезонних інгредієнтів.


 У 2020 році Positano також посів 34 місце в рейтингу 50 Top Pizza Europe, у 2019 році – 30 місце.

Раніше ми розповідали, що Positano включили до рейтингу найкращих піцерій Європи за версією видання Big 7 Travel.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Positano