Гастробар «Барсук» на Бессарабці
Гастробар «Барсук» почав роботу на Бессарабській площі, 7. Це вже четвертий заклад формату від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова».
У період локдауну заклад працював у форматі доставки та в режимі «з собою», а 7 травня відбудеться вечірка з приводу офіційного відкриття.
Концепція закладу – гастробар. У «Барсуку» весь день подають сніданки, основні страви та коктейлі.
З меню:
Фірмові сирники з фермерського сиру зі сметаною та ягідним соусом – 79 гривень
Яйця-пашот на вершковому бріоші з лососем, гуакамоле зі стиглого авокадо та соусом голандез – 210 гривень
Весняний салат із м’яким яйцем, молодою капустою та паприковим соусом – 89 гривень
Вершкове ризото з рису арборіо з лососем і креветками – 198 гривень
Пів кіло соковитих свинячих реберець з домашньою аджикою – 298 гривень
У «Барсуку» на Бессарабці є два поверхи, які можуть прийняти близько 100 гостей, і літня тераса.
«Барсук» працює на умовах франшизи від «Cім’ї ресторанів Дмитра Борисова». Раніше в цьому приміщенні працювали заклади «Бессарабія» та «Любчик».
Ресторани «Барсук» також працюють на Печерську, Солом’янці й Осокорках.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: «Барсук»