Kyiv Food Market відновив роботу 1 травня після завершення локдауну в Києві. Тепер тут працюватимуть нові корнери Mimosa Brooklyn Pizza та «Чайка» від рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна, вони замінили на фудхолі проєкти «Ресторанів Гусовських».

Mimosa Brooklyn Pizza буде працювати замість піцерії Napule.

З меню (Mimosa):

Польпетте з ягням, печеним перцем і томатами – 255 грн

Слабосолоний лосось, фенхель і крем-сир – 265 грн

Груша, горгонзола – 260 грн

Пепероні  – 225 грн

Замість корнеру тель-авівської кухні Adelle буде грецька від ресторану «Чайка».

З меню («Чайка»):

Хумус – 85 грн

Гірос із куркою – 165 грн

Пастрамі з лосося – 175 грн

Грецький салат – 195 грн


Kyiv Food Market об’єднує понад 20 ресторанів і барів в одному приміщенні в колишньому приміщенні заводу «Арсенал» напроти станції метро «Арсенальна».

Це спільний проєкт засновника «Міського ринку їжі» в Одесі Алекса Купера та власника мережі ресторанів La Famiglia (Vino e Cucina, Vero Vero, Catch, Bigoli) Михайла Бейліна. Почали роботу у вересні 2019 року.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка: A-Station