Kyiv Food Market відновив роботу. Тепер там є Mimosa Brooklyn Pizza і «Чайка»
Kyiv Food Market відновив роботу 1 травня після завершення локдауну в Києві. Тепер тут працюватимуть нові корнери Mimosa Brooklyn Pizza та «Чайка» від рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна, вони замінили на фудхолі проєкти «Ресторанів Гусовських».
Mimosa Brooklyn Pizza буде працювати замість піцерії Napule.
З меню (Mimosa):
Польпетте з ягням, печеним перцем і томатами – 255 грн
Слабосолоний лосось, фенхель і крем-сир – 265 грн
Груша, горгонзола – 260 грн
Пепероні – 225 грн
Замість корнеру тель-авівської кухні Adelle буде грецька від ресторану «Чайка».
З меню («Чайка»):
Хумус – 85 грн
Гірос із куркою – 165 грн
Пастрамі з лосося – 175 грн
Грецький салат – 195 грн
Kyiv Food Market об’єднує понад 20 ресторанів і барів в одному приміщенні в колишньому приміщенні заводу «Арсенал» напроти станції метро «Арсенальна».
Це спільний проєкт засновника «Міського ринку їжі» в Одесі Алекса Купера та власника мережі ресторанів La Famiglia (Vino e Cucina, Vero Vero, Catch, Bigoli) Михайла Бейліна. Почали роботу у вересні 2019 року.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Обкладинка: A-Station