Ресторан «Реберня» в Одесі
Ресторан «Реберня» почав працювати в Одесі на вулиці Гаванна, 10/12 (вхід із Дерибасівської).
М’ясо тут готують на відкритій кухні й подають без приборів – його можна їсти руками.
До м’яса пропонують львівське пиво «Правда».
З меню:
Ребра на вогні – 189 гривень
Яловичий антрекот – 298 гривень
Скумбрія на грилі – 154 гривень
М’ясна зупа – 62 гривні
Смажене авокадо з хумусом – 86 гривень
Фільтр-кава – 35 гривень
Компот – 85 гривень
Заклад має близько 450 посадкових місць і літній майданчик.
«Реберня» – це мережа ресторанів від львівського «Холдингу емоцій !FEST». Окрім Одеси, вони є у Львові, Києві, Чернівцях і Тернополі. У Києві заклади працюють на Подолі та Арсенальній.
Які ще 10 закладів поза Києвом відкривають цієї весни, читайте в гайді The Village Україна.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: «Холдинг емоцій !FEST»