Піцерія Van der Pizza в Петропавлівській Борщагівці
Піцерія Van der Pizza почала працювати в Петропавлівській Борщагівці.


Тут пропонують 18 видів піци. Готують їх у великій дров’яній печі із восьмизлакового борошна – його привозять з італійської фабрики. Виходить «справжня неополітанська піца» з пухкими бортиками, кажуть у закладі.


З меню:
«Маргарита» – 90/155 грн
«Вегетаріанська» – 100/175 грн
Піца з артишоками та прошутто – 150/245 грн
Піца з лососем та червоною ікрою – 190/285 грн
Піца з Нутеллою – 120/195 грн

Піцерію заснували троє представників івент-індустрії: Андрій Журавель (засновник qievdance), Вова Бригинець (засновник Fishcanfly) та Олександр Холоденко (виконавчий директор Odessa International Film Festival). Останні пів року вчився, щоб стати головним піцейоло закладу.
Зараз заклад працює в режимі на виніс та доставку, але вже почав встановлювати столики на терасі.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Коли
11:00-22:00 (під час локдауну готують на виніс)
Де
с. Петропавлівська Борщагівка, вулиця
Святошинська, 1
телефон
096 981 98 98
Фото: Van der Pizza