У ресторанах Києва та ще чотирьох міст з’являться рослинні рибні котлети американського виробника
У лютому 2021 року в ресторанах Києва з’являться рибні котлети на рослинній основі від американського бренда Good Catch, пише «Укрінформ» із посиланням на дистриб’ютора «Вест Міллз», який також доставляє в Україну продукцію Beyond Meat.
Крім Києва, продукція буде ще в закладах Львова, Дніпра, Харкова й Одеси. А також у цих містах можна буде замовити онлайн-доставку бургерів із рослинної риби Good Catch.
Рибні котлети Good Catch виготовляються із суміші з шести бобових: сочевиця, боби, горох, нут, соя та фава.
Good Catch – перший бренд рослинної риби й морепродуктів у світі.
Також американський стартап Beyond Meat почав продавати в Україні рослинні бургерні котлети та ковбаски. Рослинне м’ясо можна спробувати у таких закладах, як: ЖЗЛ, The Burger, Not only Fish, Fabius, Villa Riviera, «Маяк», Bassano, Champion Hall, мережі «Сім’ї ресторанів Діми Борисова».
Крім рослинного м’яса Beyond Meat, в Україні з’явився вітчизняний рослинний фарш. Український стартап Eat Me At розробив і почав продавати рослинний м’ясний фарш. Продукт підходить для веганів і вегетеріанців.
У 2021 році McDonald’s створить серію їжі з рослинного м’яса McPlant. Це будуть бургери на рослинній основі, замінники курки та серія сніданків. Першими країнами для експерименту стали Данія та Швеція.
Читайте «Нормальні новини» в телеграмі
Обкладинка й фото: Good Catch, Facebook