У Києві з 25 січня почав працювати новий заклад японської кухні Shibuya. Його можна знайти неподалік від Контрактової площі, за адресою Нижній Вал, 23.

Заклад позиціонують як суші-кіоск: там будуть суші та роли за демократичними цінами. Окрім цього, у меню є закуски, салати та десерти. З напоїв пропонують каву, чай, сік, колу, вина, пиво та міцний алкоголь.

Shibuya працюватиме не тільки в форматі take away. У закладі є зал зі столиками.

З меню

Суші з лососем – 45 грн

«Філадельфія» з вугром – 240 грн

Зелений дракон – 249 грн

Овочевий рол – 119 грн

Сет «Каліфорнія» – 550 грн

Салат з маринованими водоростями – 99 грн

Інтер’єр закладу японської кухні Shibuya

Заклад назвали на честь молодіжного району Сібоуя в Токіо, де «завжди людно, гамірно та смачно», пояснюють власники.

Shibuya – це проєкт мережі Klara Group («Пиріжкова Тітка Клара», Mira Cafe, Simona Ristorante).

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

10:00–22:00

Де

м. Київ

вулиця Нижній Вал, 23

телефон

0672323333