Cуші-кіоск Shibuya на Подолі
У Києві з 25 січня почав працювати новий заклад японської кухні Shibuya. Його можна знайти неподалік від Контрактової площі, за адресою Нижній Вал, 23.
Заклад позиціонують як суші-кіоск: там будуть суші та роли за демократичними цінами. Окрім цього, у меню є закуски, салати та десерти. З напоїв пропонують каву, чай, сік, колу, вина, пиво та міцний алкоголь.

Shibuya працюватиме не тільки в форматі take away. У закладі є зал зі столиками.
З меню
Суші з лососем – 45 грн
«Філадельфія» з вугром – 240 грн
Зелений дракон – 249 грн
Овочевий рол – 119 грн
Сет «Каліфорнія» – 550 грн
Салат з маринованими водоростями – 99 грн

Заклад назвали на честь молодіжного району Сібоуя в Токіо, де «завжди людно, гамірно та смачно», пояснюють власники.

Shibuya – це проєкт мережі Klara Group («Пиріжкова Тітка Клара», Mira Cafe, Simona Ristorante).
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.