«Безпечний стритфуд» у Streetcultura на Позняках
Заклад Streetcultura почав працювати на вулиці Драгоманова в будівлі торгового центру «Центрум», що на Позняках. Позиціюють себе як «безпечний стритфуд».


У Streetcultura кажуть, що пропонують новий підхід до приготування м’яса у форматі вуличної їжі: його не смажать на вертелі для шаурми, а запікають в пароконвектоматі.
«Таким чином м’ясо залишається соковитим, і такий підхід дозволяє готувати його правильно, а головне безпечно», – коментують у Streetcultura.

У меню дьонери з різними начинками: з курячими нагетсами, свининою, лососем і креветками. Пропонують також вегетаріанський дьонер або створити свій із 32 додатків.


Готують локшину у воку з м’ясом або морепродуктами, можна замовити також картоплю фрі чи курячі нагетси. Рецепт дьонеру та локшини розробив бренд-шеф закладів Salateira Ігор Горенко.
З меню:
Дьонер з куркою – 79 грн
Дьонер з креветкю –119 грн
Дьонер з тофу – 119 грн
Вок із куркою – 129 грн
Вок із креветкою – 159 грн
Курячі нагетси – 99 грн
Сирні палички фрі – 119 грн

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.