Заклад Streetcultura почав працювати на вулиці Драгоманова в будівлі торгового центру «Центрум», що на Позняках. Позиціюють себе як «безпечний стритфуд».

У Streetcultura кажуть, що пропонують новий підхід до приготування м’яса у форматі вуличної їжі: його не смажать на вертелі для шаурми, а запікають в пароконвектоматі.

«Таким чином м’ясо залишається соковитим, і такий підхід дозволяє готувати його правильно, а головне безпечно», – коментують у Streetcultura.

У меню дьонери з різними начинками: з курячими нагетсами, свининою, лососем і креветками. Пропонують також вегетаріанський дьонер або створити свій із 32 додатків.

Готують локшину у воку з м’ясом або морепродуктами, можна замовити також картоплю фрі чи курячі нагетси. Рецепт дьонеру та локшини розробив бренд-шеф закладів Salateira Ігор Горенко.

З меню:

Дьонер з куркою – 79 грн

Дьонер з креветкю –119 грн

Дьонер з тофу – 119 грн

Вок із куркою – 129 грн

Вок із креветкою – 159 грн

Курячі нагетси – 99 грн

Сирні палички фрі – 119 грн

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

09:00-22:00

Де

вулиця Драгоманова, 29

телефон

095 005 87 59