Ресторан De Canter почав працювати на вулиці Великій Васильківській, напроти НСК «Олімпійський».

У ресторані є п’ять окремих зон: центральна, вільна від паління, IQOS friendly-зала, окрема кімната й тераса.

Меню ресторану розробив шеф-кухар Денис Новохацький, який раніше працював у кафе «Білий шум» у Bursa Hotel і кафе Tiger.

Винну карту створив сомельє Сергій Гірман, відомий за проєктом Whisky Corner. У 2020 році Гірман здобув звання найкращого сомельє України за версією Всеукраїнської асоціації виноробів і сомельє.

Шеф-кухар Денис Новохацький
Сомельє Сергій Гірман

З меню:

Полента з мусом дорблю – 152 грн

Піца з тигровими креветками – 315 грн

Шоколадний кето-десерт – 129 грн

Коктейль «Лаванда й ігристе» – 205 грн

Коктейль «Томат і трюфель» – 205 грн

Коктейль «Копчена груша» – 205 грн

У ресторані є функція завчасного замовлення страв, за годину чи тиждень до візиту. Його можна зробити на сайті закладу.

Перші два тижні гості ресторану можуть замовляти страви за пів ціни в обмін на свої враження від них.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

09:00–22:00 (будні), 12:00–22:00 (вихідні)

Де

вулиця Велика Васильківська, 62/64

телефон

063 814 64 65


Фото: De Canter