Ресторан De Canter біля «Олімпійської»
Ресторан De Canter почав працювати на вулиці Великій Васильківській, напроти НСК «Олімпійський».
У ресторані є п’ять окремих зон: центральна, вільна від паління, IQOS friendly-зала, окрема кімната й тераса.
Меню ресторану розробив шеф-кухар Денис Новохацький, який раніше працював у кафе «Білий шум» у Bursa Hotel і кафе Tiger.
Винну карту створив сомельє Сергій Гірман, відомий за проєктом Whisky Corner. У 2020 році Гірман здобув звання найкращого сомельє України за версією Всеукраїнської асоціації виноробів і сомельє.
З меню:
Полента з мусом дорблю – 152 грн
Піца з тигровими креветками – 315 грн
Шоколадний кето-десерт – 129 грн
Коктейль «Лаванда й ігристе» – 205 грн
Коктейль «Томат і трюфель» – 205 грн
Коктейль «Копчена груша» – 205 грн
У ресторані є функція завчасного замовлення страв, за годину чи тиждень до візиту. Його можна зробити на сайті закладу.
Перші два тижні гості ресторану можуть замовляти страви за пів ціни в обмін на свої враження від них.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Коли
09:00–22:00 (будні), 12:00–22:00 (вихідні)
Де
вулиця Велика Васильківська, 62/64
телефон
063 814 64 65
Фото: De Canter