Ресторан The Time біля Контрактової площі
Ресторан The Time почав роботу на вулиці Верхній Вал, неподалік від станції метро «Контрактова площа».

«The Time – це стильний інтер’єр, привітний і дружній персонал, жива музика та цікаві тематичні івенти. Кожен елемент ресторану – швейцарський годинник, який працює для того, щоб зробити ваш вечір незабутнім», – пояснюють у The Time походження назви.

Пропонують авторські страви від шеф-кухаря Єгора Потапенка, наприклад мідії зі шпинатом, запечені у вершковому соусі, чи креветки в манговому дипі.


Можна також замовити супи, страви з м’яса, салати, закуски, піцу й пасту. «Гордість ресторану – коктейльна карта від автора всесвітньо відомого шоту «Зелений мексиканець» і члена Асоціації барменів України Сергія Кодацького», – розповідають у закладі.
З меню:
Салат з лососем та авокадо – 197 грн
Каре баранини в зеленій паніровці з м’ятним соусом – 210 грн
Качина грудка сувід з журавлиновим мусом і карамелізованим яблуком – 345 грн
Паста фетучині з білими грибами – 192 грн
Легкий курячий бульйон із локшиною та перепелиним яйцем – 87 грн
Паштет із курячої печінки з апельсиновим соусом – 135 грн
Гавайська піца – 199 грн
Штрудель з яблуками та корицею – 97 грн

Заклад розташований у приміщені на вулиці Верхній Вал, 22. Це колишня локація закладу VV22: всередині три зали та дві сцени для виступів.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.