Ресторан італійської кухні «Падре» в Дніпрі
Італійський ресторан «Падре» відкрили в Дніпрі. Його створили засновники ресторану SiSi.

«Наша концепція – про задоволення від життя та їжі. Ми пропагуємо щастя в кожному шматочку піци й кожному келиху вина. І вважаємо, що життя – це те, що відбувається з нами прямо зараз, і краще, аби воно супроводжувалося пастою з тунцем, піцою «Чотири сири» й тірамісу», – каже партнер ресторану Дмитро Ковтун.

У команді ресторану пояснюють, що «Падре» – це «образ трушного італійського селянина, який голосно сміється, їсть з апетитом і не уявляє свого життя без вина».


В основі меню – піца, паста й антипасті. Піцу випікають у дров’яній печі, а тісто ферментується 48 годин.

Шеф-кухар рекомендує обов’язково спробувати піцу з брезаолою і пасту з тунцем.

До 16:00 в ресторані подають сніданки: фокачіні, шакшуку й піцету.
З меню:
Салат «Панцанела» – 120 грн
Фокача з анчоусами – 68 грн
Піца «Прошуто кото з артишоками» – 198 грн
Аньолоті з бататом і соусом із шавлії – 158 грн

Дизайн інтер’єру передає атмосферу старого італійського кафе, додають в «Падре».


«Стіни намагалися зберегти максимально автентичними, щоб інтер’єр органічно вписався вже в наявне приміщення, оскільки заклад знаходиться в старій Катериненській будівлі», – каже дизайнерка Олена Бондар.

У ресторан можна приходити з домашніми тваринами.
Читайте «Нормальні новини» в телеграмі
Фото: «Падре»