Заклад азійської кухні Kung Po почав працювати на ВДНГ, у павільйоні №5: наразі їжу продають лише на виніс і доставляють у межах Голосіївського району.

Концепція закладу – адаптована під смаки українців азійська їжа, заснована на рецептах із китайських провінцій.

Меню розробляв засновник Kung Po – шеф-кухар Микита Силін, який також працює фуд-продюсером на проєкті «МастерШеф». Перед відкриттям закладу він об’їздив Південно-Східну Азію, Індонезію, Таїланд, В’єтнам, Гонконг і Сінгапур. Вивчав кухні китайських провінцій і принципи приготування їжі в китайських ресторанах.

З меню:

Том-ям – 135 грн

Кокосовий суп з куркою – 125 грн

Яловичина по-сичуанськи – 155 грн

Салат із фунгусу – 110 грн

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

11:00–22:00

Де

павільйон №5, ВДНГ, проспект Глушкова, 1

телефон

068 123 7000


Фото: Kung Po