Доставка азійської їжі Kung Po з центром видачі на ВДНГ
Заклад азійської кухні Kung Po почав працювати на ВДНГ, у павільйоні №5: наразі їжу продають лише на виніс і доставляють у межах Голосіївського району.
Концепція закладу – адаптована під смаки українців азійська їжа, заснована на рецептах із китайських провінцій.
Меню розробляв засновник Kung Po – шеф-кухар Микита Силін, який також працює фуд-продюсером на проєкті «МастерШеф». Перед відкриттям закладу він об’їздив Південно-Східну Азію, Індонезію, Таїланд, В’єтнам, Гонконг і Сінгапур. Вивчав кухні китайських провінцій і принципи приготування їжі в китайських ресторанах.
З меню:
Том-ям – 135 грн
Кокосовий суп з куркою – 125 грн
Яловичина по-сичуанськи – 155 грн
Салат із фунгусу – 110 грн
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Kung Po